Карма и прераждане

С Карма прераждането може да обясни защо добрите неща се случват на лошите хора, а лошите неща – на добрите. Дали е затова, че сме били наградени или наказани за действия от минал живот?Има много теории за прераждането на човека. Прераждането е вярата, че когато някой умре, той се преражда в друго тяло. Някои смятат, че не е задължително да се преродим в човешко тяло.
Според Пако Рабан най-много са се прераждали хората, които имат силно развита и удължена долна част на ушите. Колкото повече се преражда човек, толкова по-силен, по-умен и по- глъбен е в себе си. Хората с прилепнали или клепоухи като на магаре уши са се прераждали най-малко пъти и им предстои още много пъти да се прераждат, за да изпълнят мисията си.

Някои монаси медитират в продължение на цял ден, за да могат да достигнат състоянието на върховно блаженство (нирвана) с цел да могат да избягат от колелото на прераждането. Според някои вярващи трябва да се опитате да сте възможно най-безгрешни в този живот, за да можете да се върнете в човешко тяло в следващия. Хроничните медицински проблеми, като астма, алергии, мигрена и много други, могат да отговарят много точно на терапията на миналия ни живот. Една от причините хората да искат да се върнат назад е да се елиминира физическата или емоционалната болка, а друга – желанието да се намали страха от смъртта или може би да се обясни повторението на необясними сънища.

Връщането към минал живот може да се постигне чрез техника на хипнотерапия, която може да ви свърже с един или повече предишни живота. Целта на връщането в предишен живот е да бъдеш в позицията на тръгване на пътешествие към достигането на скрити спомени от подсъзнателно ниво.
Когато стила на миналото ни поведение се третира с освобождаване на блокирани емоции или вина, предоставяйки ни се възможност да изпитаме самопознанието и свободата, можем дори да успеем да станем господари на собствената си съдба.

Хората, които имат малки и нежни ръце, са починали рано. Тези, които имат големи, груби ръце, са живели вече няколко живота и са усвоили голяма част от житейските си уроци. Никак не е случайно, че бог Шива е останал на древни рисунки с шест малки и къси ръце. Това ще рече, че той е бил един много мъдър човек, че се е прераждал най-много пъти и е знаел цялата истина за живота. Може би началото на хиромантията е започнало точно от бог Шива. И продължава до наши дни. Тези, които могат да разчитат живота по пръстите на ръцете, също са се прераждали вече няколко пъти.

Източник: magicaura.com

One thought on “Карма и прераждане

  1. linkpurple каза:

    Не вярвам в прераждането в друго тяло, би било ужасно егоистично от моя страна, но определено вярвам, че след смъртта си човек продължава да съществува като енергия. Обаче.. май никога няма да разберем истината 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s