Слънчев знак, асцендент и лунен знак

Много хора смятат, че зодията е определяща за харкатера и поведението на човек, но това съвсем не е така. Симбиозата между слънчевият знак, асцендента и лунният знак дава по-конкретна представа за потенциалните възможности на човешката личност. Те образуват така наречения астрологически триъгълник. Какво означава всеки един от тези термини?

Слънчев знак
Това е вашият зодиакален знак. Слънчевият знак отговаря на потенциалните възможности, с които сте родени. Само от вас зависи да реализирате тези възможности, да развиете способностите си, за да постигнете максималното в живота си.

Асцендент
Асцендентът се нарича още изгряващ знак. Това е зодиакалния знак, който в момента на раждането ви, се намира на източния хоризонт.Той показва вашето лице, вашата личност пред обществото, така, както се представяте пред другите. Показва също към какво се стремите, вашите цели в живота. Той е отражение на физическата ви същност и личност, съживява потенциалните ви възможности(слънчевият знак) и ги привежда в действие. Това е връзката между вътрешната ви същност и външния свят. Асцендентът показва какъв е подходът ви към живота.

Лунен знак
Вашата луна разкрива емоционалните ви нужди и емоционалния ви отклик. Това е знакът, в който се намира луната в момента на вашето раждане.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s