Кармични връзки и кармични натоварвания

Често говорим за Съдбата, за Кармата и за тяхното влияние върху нас, но какво е по- точно Съдбата?
Под Съдба се разбират факторите, определящи нашия живот и по- точно онези от тях, които смятаме за неподвластни на нашата воля. В древността се е вярвало, че съдбата е в резултат от волята на божеството и всеки се раждал с вече ‘написана’ съдба.
Всъщност нещата стоят по- различно в реалността, фактически предопределеност няма и в огромната си част живота на човек се определя от неговите мисли, желания и действия. Освен нашите желания и действия, обаче и други неща подпомагат или пречат на на реализацията ни. Първите по важност от тях са характеризиращите енергийното поле, те са по рождение, това са влиянието на числата и вибрационните излъчвания на звездите / планетите и постоянните звезди/освен това влияние оказва и енергийното поле и взаимодействието му с околната среда и близките ни хора. Важен фактор е и каузалността/ причинно- следствената връзка между случващите се събития/, така наречената Карма.
Комбинацията от взаимодействието им с нашите мисли, емоции и действия определя нашия живот и по- точно онова, което наричаме Съдба.

Нека разгледаме някои от основните, започвайки от последния- Кармичните записи.

Какво представляват кармичните записи?
Това е информацията, записана в енергийното ни поле за всяко действие, мисъл или емоция и последствията от тях, както в тази, така и за всяка една от предишните ни реинкарнации. Но не всеки запис представлява кармично натоварване. То се получава при влагането на негативни емоции в записа или ако урока целящ душата да е в по- пълна хармония със себе си и околния свят, не е усвоен правилно.
При наличие на подобен проблем подсъзнанието го определя като приоритетен, и насочва всички ресурси към ситуациите, водещи към неговото разрешаване. За съжаление, тъй като хората с подобен блокаж имат и блокаж в 6- та чакра те не могат да установят проблема и той след определен период от време води до патологични изменения в енергийното поле. По същество това представлява кармичното натоварване.
Симптомите на подобен род енергийни нарушения са традиционните: нервно напрежение, често главоболие, проблемен сън, агресия- външна или вътрешна/автоагресия/, както и различни нервни или психични нарушения и депресии. Проблеми с общуването, както явни така и подтиснати такива, които с времето се развиват в социални и професионални провали.

Особен случай представляват кармичните връзки- това са интимни връзки, започнали в предишна реинкарнация и въстановени през настоящата. Такива връзки са силно емоцонални, най- често са приливи и отливи. Записите на двамата взаимодействат и в резултат се наблюдава и явно доминиране на единият партньор или несподеленост на чуствата. Възможна е ситуация, при която да има намеса на външни фактори.

С времето проблемите в подобна връзка се усложняват сериозно, но за разлика от обикновенните връзки едни подобни отношения, ако не бъдат хармонизирани и изчистени от допълнителните негативни структури, водят до енергийни блокажи в чакрите като най- ясно изразен е проблематичния личен/интимен/ живот.

Източник: http://magicaura.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s